Carte prin SMS

Trimite un SMS la numarul scurt 7472, cu textul VATRA + adresa ta de mail (de ex. VATRA ionescu@gmail.com), tarif 5 Euro+TVA și vei primi volumul ”PE URMELE GETO-DACILOR”, autor Valentin Roman, pe e-mail, în format digital, în maximum 24 de ore de la confirmarea plății. După trimiterea textului VATRA, vei primi un mesaj de confirmare a plății, la care te rugăm să răspunzi afirmativ, astfel ca aceasta să fie înregistrată. Plata este disponibila în retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile, Telekom Romania și Digi Mobile.

Bonus, vei primi din partea noastra, tot pe e-mail, împreună cu volumul amintit mai sus și un voucher de reducere de 10% pentru cumpărăturile pe care le faci pe www.rayo.ro (produse care sunt livrate prin curier doar la adrese din România).

Sumele obținute prin SMS vor fi utilizate de Asociația Vatra Daciei în vederea constituirii bugetelor necesare viitoarelor proiecte (cărți, șantiere arheologice, conferințe, articole web, filme documentare etc.), dintre care vă amintim volumele ”TRACII – ISTORIA NESPUSĂ” , ”ATLASUL ILUSTRAT AL ROMÂNIEI” și ”VOIEVOZII ROMÂNILOR” .

Vă mulțumim pentru implicare!

Valentin Roman,

președinte Asociația Vatra Daciei